Welkom op de site van Pim Lindhout!

Deze site plaatst wekelijks een leuke blog van Pim Lindhout. Deze blogs kunnen over van alles gaan. Zakelijke inzichten en ideeën van iemand die verstand van zaken heeft, filosofische gedachten waar over gediscussieerd kan worden en andere zaken waar Pim Lindhout een leuke kijk op heeft en over wil schrijven.

Pim Lindhout wil met deze blog zijn kijk op het leven en zijn zakelijke inzichten delen met anderen en een discussie uitlokken. Daarbij is deze blog voor Pim Lindhout een leuke manier om zichzelf voor te stellen, als zakenman en persoon zelf. Daarom is de site opgedeeld in verschillende aspecten van het leven van Pim Lindhout.

Bij het tabblad  ‘Mijn Visie’ vind u alle blogs die Pim Lindhout schrijft. Bij ‘WL Procesmanagement’ wordt wat verteld over het bedrijf dat Pim  Lindhout is begonnen en onder het kopje ‘Makelaar in Spanje’ staat wat informatie over de tijd die Pim Lindhout in Spanje als Makelaar heeft doorgebracht. Bij ‘Over Pim Lindhout’ vind u alles over de achtergrond van Pim Lindhout, van zijn voetbalcarrière tot aan zijn zakelijke carrière en wordt wat meer over hemzelf verteld.

Veel plezier met deze kennismaking van Pim Lindhout en veel lees plezier!

Pim Lindhout

Pim Lindhout op kantoor