De krachten bundelen

Het bedrijf WL procesmanagement is het bedrijf van waaruit Pim Lindhout opereert. Het is de nieuwe opvolger van  het bedrijf WL projectontwikkeling wat hij een aantal jaren geleden startte.

Het eerdere bedrijf van Pim Lindhout, WL Projectontwikkeling

WL projectontwikkeling is gericht op alles rondom de makelaardij en projectontwikkeling  en Pim Lindhout besloot in 2015 dat het tijd was om het breder aan te pakken. Met zijn expertises in meerdere branches en vele ervaringen die hij al heeft opgedaan heeft hij WL procesmanagement opgezet.

WL Procesmanagement

WL Procesmanagement is gericht op bedrijfsorganisatie, bedrijfsadvies, verandermanagement en management in het algemeen. Het bedrijf bundelt met WL procesmanagement de krachten van meerdere bedrijven en streeft naar een integrale samenwerking. De kracht ligt in goede communicatie en een goede samenwerking aldus Pim Lindhout. Hij denkt vaak 10 stappen vooruit, wat een voordeel en een nadeel kan zijn, maar zo is er altijd iemand die ver genoeg vooruit kijkt en op alle gevaren op de weg is voorbereid. Met een sterke focus op communicatie, marketing en out of the box denken lost Pim Lindhout problemen op en realiseert hij mogelijkheden.Logo

WL Proces management heeft ook een leuke blog, met weetjes en hoe Pim Lindhout het bedrijf runt. Kijk voor meer informatie en leuk leesvoer ook hier eens op!

Blog WL Procesmanagement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s